Over ons

Over ons

Siwi bvba uit Wingene, waar vakkennis en kwaliteit centraal staan. Maarten Willemyn en Bram Simoen hadden al een achttal jaar ervaring in de sector vooraleer ze de handen in elkaar sloegen. Samen richtten ze deze bloeiende zaak op. Siwi is dan ook een samenvoeging van hun beide achternamen.

U kan bij ons terecht voor sanitaire installaties, ventilatiesystemen, centrale verwarming, airconditioningsystemen en elektriciteitswerken. Maarten en Bram blijven tijdens alle werken uw aanspreekpunt. Enorm handig als u hen vragen wil stellen of hun professionele advies nodig heeft.

Duurzame technologie en innovatie dragen Maarten en Bram hoog in het vaandel. Ze focussen steeds op hernieuwbare energie en zoeken naar de beste manier voor hun klanten om energie te besparen.

In heel West-Vlaanderen kunnen klanten op Siwi bvba rekenen. Zowel in nieuwbouw- als renovatieprojecten steken de twee vakmannen graag de handen uit de mouwen. Heeft u een dringende panne of probleem? Dan wordt u waarschijnlijk dezelfde dag nog geholpen!

Siwi HVAC uit Wingene

Nood aan een dringende herstelling?

Lekken, verstoppingen, problemen met uw sanitaire installatie of elektriciteit?
Maarten en Bram herstellen alles in een mum van tijd!